Het grootste weerwolvenspel van Nederland

(4de editie)

Waarom meedoen?

Ontdek de verrader (in jezelf)

Maak vrienden voor het leven in deze onvergetelijke weerwolven ervaring. Speel met nieuwe karakters en geef je basisinkomen uit aan geheimzinnige voorwerpen van de marktkraam. Maak kennis met rare figuren die de rust in Wakkerdam komen verstoren en maak deel uit van een gilde met alle intriges en voordelen die daar uit voortvloeien.

ontmoet de spelleiders

Experts in spel ontwerp, storytelling en menselijk gedrag

Iris Oosterling

Spel ontwerper
Spelleider

Marijn Slootweg

spel ontwerper
spelleider

Rosanne Fikke

spel ontwerper
Spelleider

Gideon Hoogeveen

Spel ontwerper
Spelleider

Wat staat je te wachten

Je speelt de hele middag en ontmoet nieuwe mensen. Stel je bluf en samenwerk skills op de proef. Neem deel aan stemmingen, koop items en overleg met je gilde om het spel te winnen. Meld je nu aan en wees deel van een groep van sociale en fanatieke spelers.

40+ spelers
20+ unieke rollen
4 gebeurtenissen
Video afspelen

teaser

De plek

Park BrakkenStein

We spelen buiten in Park Brakkenstein in Nijmegen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Koop vandaag nog je ticket en verzeker jezelf van een rol in deze unieke ervaring.

Neem deel aan deze unieke ervaring

Word onderdeel van de groep: meld je aan voor het evenement en neem deel aan de 4e editie van Ultimate Werewolf Nijmegen.

€7.50

Over Weerwolven van Nijmegen

Weerwolven van Nijmegen is een gemeenschap van sociale spellenliefhebbers uit Nijmegen en omstreken. Ze organiseert al 6 jaar maandelijkse weerwolven spelavonden en grote spelevenementen. Het is haar missie om mensen met spel dichter bij elkaar te brengen.

© Weerwolven van Nijmegen 2022